Tjänster

Tjänster

Uppdragspublicering
- eller Content Marketing-  innebär att relevant och intressant innehåll tillhandahålls från avsändarens plattform i syfte att att attrahera en definierad målgrupp. Det kan ske kontinuerligt genom utgivning av till exempel en kundtidning eller enskilt genom en bok.


Tjänstedesign

- Eller dina kunders väg till ert erbjudande. Vi utvecklar tillsammans er förmåga att nå era kunder från kindens perspektiv.  Det är mer än annonser och hemsidor. Det handlar om att identifiera precis var och när mötet sker och ta bort onödiga hinder. 


Kommunikationsplattform

- Att utveckla sin kommunikation genom att och använda rätt  kanaler. Istället för att försöka vara överallt samtidigt jobbar vi tillsammans med att prioritera kanalerna efter mål och syfte. - Analoga som digitala.


Projektledning och produktion

- Tillsammans utvecklar vi varumärket, skapar en grafisk profil, gör filmen eller producerar kundtidningen. Naturligvis omfattar mitt nätverk utmärkt kompetens inom de områden som behövs.


Rådgivning

– Både som ledare och som medarbetare kan man behöva stöd och rådgiving för att påbörja eller avsluta processer inom kommunikation. Antingen behövs en kaospilot eller räcker aldrig tiden till. Ring så pratar vi.


Wachholz kommunikation

Blekingegatan 18   118 56 Stockholm 

070-269 69 34     andre@wachholz.se